fbpx

Meer dan 7.500 ouders gingen je voor!

4.9/5

Wie zit er achter BabyLoop?

babyloop oprichtster ilse

Oprichtster Ilse

Hoi, ik ben Ilse en ben op het idee voor BabyLoop (abonnement op babyspullen) gekomen toen ik mijn zoontje Wassili kreeg in 2018. Tijdens mijn verlof heb ik het concept om je babyuitzet of losse baby producten te huren verder onderzocht. Dit aangezien je het overgrote deel maar korte tijd nodig hebt, je daardoor veel opslagruimte nodig hebt, het niet duurzaam is als iedereen alles (nieuw) koopt, en het handen vol met geld kost dacht ik, dat moet slimmer kunnen! En BabyLoop – het duurzame initiatief om babyproducten te hergebruiken – was geboren.

“BabyLoop helpt je persoonlijk met het vinden van de beste babyproducten!”

Samen met mijn team werk ik al dik 4 jaar hard om de wereld van de babyproducten te verduurzamen. En dat vind ik super om te doen! 🌞 Er staat nu een mooi circulair platform waar ik ontzettend trots op ben. Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen en zijn er goede communicatie, klantenservice, marketing en logistieke medewerkers aan het team toegevoegd.

team babyloop

In de tussentijd heeft Wassili er een zusje bijgekregen en is ons gezinnetje compleet met de komst van Puck.

Het hebben van twee kids deed me inzien hoe belangrijk ik het vind om een betere planeet achter te laten voor mijn kinderen en de kinderen van anderen. 🌍 Dit is wat mij ertoe heeft aangezet BabyLoop op te zetten en zo de overproductie binnen de baby-industrie te minimaliseren.

Hierin vind ik het belangrijk dat jij als klant centraal staat. Jij hebt als ouder namelijk al genoeg aan je hoofd. Het is daarom extra fijn om je te kunnen ontzorgen met een babyspullen abonnement. Je kunt er gerust van uitgaan dat het goed zit met onze babyspullen, want we hebben ze uitgebreid onderzocht en gebruikt voor onze eigen kinderen. Net als de 7.000+ ouders die jou voorgingen als klant en ons feedback gaven. Die berg ervaring én die spullen delen we graag met jou. BabyLoop geeft dus ruimte in je huis én in je hoofd.

Mijn persoonlijke doel is om te blijven leren en te groeien, zowel privé als met BabyLoop. Leuk om kennis met jullie te maken, mocht je het leuk vinden om te delen wie je bent, ik ben benieuwd! Stuur gerust een berichtje via de app of stuur een mailtje.De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 791 reviews.
Zoeken