fbpx

Meer dan 7.500 ouders gingen je voor!

4.9/5

Voordelen babyproducten huren

Bij BabyLoop kun je duurzaam en betaalbaar babyproducten van top kwaliteit huren. Dat babies duur zijn weet iedereen al lang. Je gebruikt veel producten kort en moet iedere keer weer 150 euro+ betalen. Voor je het weet staat je appartement of huis vol met spullen waarvan anderen zeggen dat het handig kan zijn, nuttig is, absoluut noodzakelijk of makkelijk voor af en toe. En eigenlijk allemaal maar voor even, want een baby groeit ontzettend snel. In sommige garages of zolders staan spullen te wachten tot een volgende geboorte of een neefje of nichtje dat nog moet komen. Bovendien heeft niet iedereen een ruim netwerk om op terug te vallen en babyproducten door te krijgen. Mocht je duurzaam op marktplaats babyproducten willen kopen, dan moet je goed zoeken om kwaliteitsspullen te vinden, hopen dat de vorige eigenaar er goed mee om is gegaan en je geen kat in de zak koopt. Daarom hebben we BabyLoop in het leven geroepen.

Voordelen huren

1

Gemak staat voorop. Je verspilt geen tijd met zoeken naar de ‘juiste’ babyproducten op een webshop of online marktplaats, hoeft niet langs te rijden om de spullen op te halen en hebt zekerheid dat je kwaliteit in huis haalt. Bovendien worden de babyspullen bij je thuisbezorgd wanneer jij dat wilt. Je krijgt de dag van te voren een tracking code toegestuurd met een tijdvlak zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zijn. Je krijgt iedere maand een mailtje met je abonnementsoverzicht als geheugensteuntje dat je abonnement nog loopt.

2

We hebben alleen kwaliteitsproducten beschikbaar in ons assortiment daarvoor staan wij garant. Alle producten worden door ons uitvoerig gecheckt en bekeken alvorens ze in de lease worden gezet. Daardoor leveren we degelijke, veilige babyproducten in zeer goede staat. Daarbij hoort hygiëne natuurlijk ook, alles wordt grondig gereinigd, gewassen en gestreken. Ook doen wij de kwaliteitscheck voor jou, dan weet je zeker dat je spullen van hoge kwaliteit krijgt in plaats van dat je deze zelf 2e hands koopt. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleintje! Kwaliteit gegarandeerd!

3

Goedkoper. Geloof het of niet, huren in prijscategorie Nieuw is de helft goedkoper dan nieuw kopen en voor Refurbished geldt dat dit 3x zo goedkoop is dan zelf nieuw kopen (obv gemiddelde gebruikstermijn). Onze producten bieden we tegen concurrerende prijzen aan zodat het ook bij meerdere kinderen goedkoper is om babyproducten te huren ipv te kopen. Je hoeft hierdoor niet de gehele dure babyuitzet aan te schaffen. Daarom bieden we een uitgebreid maar tevens ook beperkt aanbod aan waardoor we de prijzen laag kunnen houden, wat resulteert in betaalbare kwaliteitsproducten.

4

Flexibiliteit. Al onze producten zijn maandelijks opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat je flexibel bent in hoe lang je jouw gekozen producten in je bezit houdt. Ook is het mogelijk om de gehuurde producten afzonderlijk terug te sturen, zodat het geen onnodige opbergruimte inneemt in jouw huis!

5

Service bij Schade. Een ongelukje kan altijd gebeuren, helemaal als je te maken hebt met baby’s. We zullen dan ook niet moeilijk doen wanneer sprake is van schade die zeer gering is of die we kunnen herstellen. Denk hierbij aan: naad los, klein gaatje of vlek op een onopvallende plek of verf die een beetje is afgebladderd. Wanneer er schade is die wij niet meer kunnen herstellen en die het product onbruikbaar maakt of de veiligheid in het geding brengt, dan moet je ons direct bellen, een WhatsApp bericht sturen naar: 06-16257 976 of mailen op: info@babyloop.nl. Je krijgt dan een vervangend product toegestuurd. We brengen hierbij maximaal een bedrag van 80% van de winkelwaarde in rekening. Denk hierbij aan: vlek of schade op een opvallende plek, hout dat niet te repareren is. Producten met schade graag altijd retourneren, zodat wij deze kunnen doneren aan een goed doel, bijvoorbeeld Stichting Babyspullen of BecauseWeCarry (gevluchte gezinnen in Lesbos).

6

Helpt mee aan een duurzame toekomst voor je baby. We geloven dat de deeleconomie hier een grote rol in speelt; van bezit naar gebruik van spullen. Als je een product bij ons huurt hoeven er minder producten gemaakt te worden en dat helpt weer mee aan een duurzame en betere wereld.

Kortom: vanwege al deze voordelen huur je gemakkelijk betaalbare babyproducten van topmerken flexibel en duurzaam via BabyLoop! De duurzame babywinkel in Amsterdam (levert in NL en BE).

 

 

 

voordelen bumbo cool grey huren
De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 791 reviews.
Zoeken