fbpx

Meer dan 7.500 ouders gingen je voor!

4.9/5

BabyLoop partners

Wij werken graag samen met andere organisaties en bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan of een sociale rol vervullen en de wereld een klein beetje mooier maken. Hieronder zie je wie de partners van BabyLoop zijn.

Duurzame initiatieven

Oerbron

Ben je op zoek naar een bevalbad voor een badbevalling? Geen enkele zwangerschap of bevalling is hetzelfde. Daarom heb je bij Oerbron keuze uit verschillende opblaasbare bevalbaden. 

  • Je kiest zelf welk bevalbad bij je wensen past
  • Aan alles is gedacht: inclusief bevalpakket
  • Huurprijs inclusief bezorgen en retourneren
  • Genoeg ruimte: alleen of samen in het bevalbad

EnjoyToCarry

enjoytocarry logo

Dragen of niet dragen, dat is de vraag.

Stel al je vragen over dragen aan EnjoyToCarry!

Goede doelen

Stichting Babyspullen

stichting babyspullen

Stichting Babyspullen wil de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. Ze zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Wij vinden namelijk dat elk kind recht heeft op een goede start!

Waarom doen ze dat? (en steunen wij ze)

  • 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede.
  • In grote steden is dat soms zelfs 1 op de 4 kinderen.
  • Jaarlijks worden maar liefst 19.000 baby’s onder de armoedegrens geboren.
  • Dat zijn maar liefst 50 baby’s per dag!

Stichting MommaLuv

mommaluv

Vermijd een overload aan ongebruikte kraamcadeaus én geef een baby in een ontwikkelingsland een betere start. Jij krijgt als bedankje een foto van de moeder en haar baby. Erg duurzaam en sociaal!

Stichting Mommaluv verbindt jou als aanstaande moeder aan een aanstaande moeder in een van de volgende landen: Bolivia, Ecuador, Ghana, Liberia, Oeganda, Suriname, Sri Lanka of Tanzania. Het werkt als volgt: na de geboorte van je kindje vraag je in plaats van kraamcadeautjes een donatie voor een moeder en baby in een ontwikkelingsland. Hiermee bezorg je een pasgeboren baby in een ontwikkelingsland een goede eerste start zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen. Want MommaLuv zorgt ervoor dat deze moeder van jouw ingezamelde geld een babypakket krijgt. In ruil daarvoor ontvang je een bedankje met foto’s van de moeders en hun baby’s.

Kraamcadeaus

Webshop Zebrapaardje

zebrapaardje
Ben je opzoek naar hippe en praktische gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam? Kijk dan eens bij Zebrapaardje rond. Ook als je op een originele manier je zwangerschap wilt aankondigen, of juist opzoek bent naar producten gericht op de kinderwens en vruchtbaarheidsbehandelingen kun je hier perfect terecht.

Meneer Koekepeer

meneer koekepeer
Bij Meneer Koekepeer koop je de mooiste verrassings- en cadeaupakketten voor baby en dreumes. Geef je wensen door en laat Meneer Koekepeer een uniek verrassingspakket samenstellen met duurzame en functionele cadeaus. Of kies zelf cadeaus en stel zo je eigen cadeaupakket samen. Elk pakket is uniek door de kleine voorraad en een mix tussen handgemaakte, tweedehands of nieuwe producten. Je kan er ook een doosje Koekepeertjes; het feestelijke strooibeleg van Meneer Koekepeer aan toevoegen.

zo Bespaar Je Geld

tips om te besparen

Er zijn nog veel meer besparingsmogelijkheden dan het delen of hergebruiken van babyproducten. Denk hierbij aan het verstandig inkopen van voedsel en energie. Op zobespaarjegeld.nl vind je honderden tips over verstandig en slim inkopen, het  voorkomen dat je onnodig voedsel, water en energie verspilt en hoe je duurzaam kan leven door te consuminderen.

 
De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 791 reviews.
Zoeken