fbpx

BabyLoop partners

Wij werken graag samen met andere organisaties en bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan of een sociale rol vervullen en de wereld een klein beetje mooier maken. Hieronder zie je wie de partners van BabyLoop zijn.

Duurzame initiatieven

Bieby

kledingbieb voor baby's

BIEBY is de oplossing voor alle ouders die willen dat hun kinderen gedurende de eerste twee jaar van hun leven duurzame en kwalitatieve kleding kunnen dragen zonder dat ze hiervoor elke twee a drie maanden een nieuwe garderobe hoeven aan te schaffen en eventueel gedragen spullen door te verkopen. Geen bergen kleding die niet meer past in de kast of in de berging, maar altijd de nieuwste collectie van duurzame en kwalitatieve merken in huis en daarmee ook nog geld besparen en iets doen voor het milieu. Dat is het concept van de kledingbibliotheek (bieb) voor baby’s: BIEBY.

Op bieby.nl wordt een uitgebreide collectie aangeboden van duurzame en kwalitatieve kindermerken in de maten 50 tot en met 92. Benieuwd naar de collectie van BIEBY neem dan een kijkje op de website.

EnjoyToCarry

enjoytocarry logo

Dragen of niet dragen, dat is de vraag.

Stel al je vragen over dragen aan EnjoyToCarry!

Goede doelen

Stichting Babyspullen

stichting babyspullen

Stichting Babyspullen wil de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. Ze zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Wij vinden namelijk dat elk kind recht heeft op een goede start!

Waarom doen ze dat? (en steunen wij ze)

  • 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede.
  • In grote steden is dat soms zelfs 1 op de 4 kinderen.
  • Jaarlijks worden maar liefst 19.000 baby’s onder de armoedegrens geboren.
  • Dat zijn maar liefst 50 baby’s per dag!

Stichting MommaLuv

mommaluv

Vermijd een overload aan ongebruikte kraamcadeaus én geef een baby in een ontwikkelingsland een betere start. Jij krijgt als bedankje een foto van de moeder en haar baby. Erg duurzaam en sociaal!

Stichting Mommaluv verbindt jou als aanstaande moeder aan een aanstaande moeder in een van de volgende landen: Bolivia, Ecuador, Ghana, Liberia, Oeganda, Suriname, Sri Lanka of Tanzania. Het werkt als volgt: na de geboorte van je kindje vraag je in plaats van kraamcadeautjes een donatie voor een moeder en baby in een ontwikkelingsland. Hiermee bezorg je een pasgeboren baby in een ontwikkelingsland een goede eerste start zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen. Want MommaLuv zorgt ervoor dat deze moeder van jouw ingezamelde geld een babypakket krijgt. In ruil daarvoor ontvang je een bedankje met foto’s van de moeders en hun baby’s.

Kinderwens?

Webshop Zebrapaardje

zebrapaardje

Ben je opzoek naar hippe en praktische gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam​? Kijk dan eens bij Zebrapaardje rond.

Ook als je op een originele manier je zwangerschap wilt aankondigen, of juist opzoek bent naar producten gericht op de kinderwens en vruchtbaarheidsbehandelingen kun je hier perfect terecht.

zo Bespaar Je Geld

tips om te besparen

Er zijn nog veel meer besparingsmogelijkheden dan het delen of hergebruiken van babyproducten. Denk hierbij aan het verstandig inkopen van voedsel en energie. Op zobespaarjegeld.nl vind je honderden tips over verstandig en slim inkopen, het  voorkomen dat je onnodig voedsel, water en energie verspilt en hoe je duurzaam kan leven door te consuminderen.

 
De waardering van www.babyloop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 395 reviews.