fbpx

Kinderopvang lockdown? Inspiratie voor activiteiten met kinderen thuis.

Vind jij het tijdens de lockdown soms ook zo moeilijk om jouw kinderen te vermaken? ๐Ÿค”
We hebben 5 leuke activiteiten voor binnen en buiten verzameld om je op weg te helpen:

  1. De natuur in huis ๐Ÿƒ Ga voor een wandeling naar het dichtstbijzijnde park of bos. Ga je op zoek naar leuke steentjes, blaadjes en denappels. Thuis worden deze tot kunstwerken – op papier geplakt, daarop geschilderd…(laat je ook inspireren van @thejoyjournal)
  2. Binnen een hut bouwen โ›บ Verzamel kussens, dekens en lakens en bouw samen met jouw kinderen een hutje. Jij en de kinderen gaan er nog dagen plezier van hebben.
  3. Maak van dagelijkse dingen een feest ๐ŸŽ‰ Maak bijv. van de lunch een picknick in de woonkamer, maak er een opdracht van om het leeskwartiertje op een gekke plek in huis te doen (op je kop op de bank, onder de tafel, in een zelfgemaakte hut etc.)
  4. Vogelvoer maken ๐Ÿฅ We zitten nog midden in de winter en kunnen de vogels wel een handje helpen. Bovendien is het heel leuk om zelf vogelsnacks te maken door bijvoorbeeld een vogeltaart te maken van vet en zaden. Aanleiding vind je bijv. op de website van @vogelbeschermingnederland.
  5. Samen koken & schoonmaken ๐Ÿ Als jouw kind het heel spannend vindt wat je aan het doen bent, kun je daar meteen een spelletje van maken. En wie weet ontwikkelen ze zich tot ideale hulpjes in huis!

De laatste tip; kies activiteiten die bij jou en je kinderen passen #kinderopvang lockdown

Veel plezier!

kinderopvang lockdown
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 346 reviews.