fbpx
hoe het leasen huren van babyproducten werkt bij BabyLoop

Het leasen van babyproducten stap voor stap beschreven

Het leasen van babyproducten via BabyLoop is eigenlijk hetzelfde als het huren van babyproducten, maar dan met goede service!

1. Kies je producten

babyloop babyspullen leasen

What you see is what you get bij BabyLoop. De babyproducten die op de site staan, zijn ook echt de producten die je krijgt. Het werkt simpel. Kies de babyspullen die jij wilt graag wilt gebruiken en in welke prijscategorie je dat wilt doen. Leasen kun je zien als het huren van een product voor een bepaalde periode die je gemakkelijk kunt verlengen. Geen verborgen kosten! Per babyproduct kun je kiezen uit twee prijsstellingen: Nieuw en Refurbished.

Nieuw

  • Babyproducten van topmerken voor ongeveer de helft van de nieuwprijs
  • Nieuw en dus niet eerder gebruikt
  • Voordeliger dan kopen!

Refurbished

  • Babyproducten van topmerken voor ongeveer eenderde van de nieuwprijs
  • Wij geven garantie dat de producten in uitstekende staat zijn en van degelijke kwaliteit – dus geen risico’s en zoekkosten zoals wanneer je zelf gebruikte babyproducten koopt bij Marktplaats
  • Voordeliger dan kopen en leasen tegen de Nieuw-prijs

2. Plan je bezorging

babyloop babyspullen leasen

Bij de betaling kun je de datum waarop je de babyspullen wilt laten bezorgen zelf kiezen! We raden mensen aan om de spullen een tot twee weken voor de uitgerekende datum thuis te laten bezorgen. Je kunt de door jou geselecteerde babyproducten enige tijd van tevoren bestellen zodat we deze voor jou reserveren. Het komt zelden voor, maar het kan dat enkele producten voor een bepaalde periode uitverkocht zijn. Als je je bestelling voor jouw ideale babyproducten van te voren plaatst, weet je zeker dat de producten voor jouw kleintje worden gereserveerd en op tijd bij jou thuis zijn wanneer je ze nodig hebt.

Je betaalt als je besteld direct voor de eerste maand huur van de babyproducten. De volgende betaling vindt plaats 1 maand nadat bezorging heeft plaatsgevonden.

3. Stuur je producten retour

babyloop babyspullen leasen

Je lease abonnement is maandelijks opzegbaar. Doe dit minimaal 1 dag voor het aflopen van de maandelijkse termijn. Dat wil zeggen als jij per 15 januari product hebt geleasd, zorg er dan voor dat je voor de 14e van de maand je abonnement opzegt. Om jou te ontzorgen en je niet onnodig op kosten te jagen ontvang je twee weken voor het einde van de gemiddelde gebruikstermijn een mail met daarin uitleg over de verschillende mogelijkheden om de babyspullen te retourneren.

Retouropties in meer detail beschreven

Je kunt ervoor kiezen om de spullen te laten ophalen of zelf retour te zenden. Wanneer je kiest voor de optie om de geleasde spullen te laten ophalen rekenen we hier € 9,95 voor. Je kunt een ophaal afspraak plannen met een tijdslot van 1 uur waarin je thuis moet zijn op een moment dat het jou schikt. Indien je kiest voor retour zenden via een PostNL punt, kost dit slechts € 5,95. We sturen je een retouretiket. Print dit etiket uit, plak het over het originele etiket heen en lever het in bij één van de ~3.000 PostNL servicepunten. Uiteraard het liefste in de originele verpakking, zo verspillen we minder! Bewaar ook het verzendbewijs goed. Dit is namelijk het bewijs dat je de spullen hebt geretourneerd. Als de producten weer door ons zijn ontvangen krijg je hiervan een bevestiging. Klik hier om te kijken wat het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt is bij jou in de buurt.

OF maak gebruik van de optie om spullen gratis af te halen en te retourneren in Amsterdam

Bij kleine bestellingen is het voordelig (& milieubewust) om het pakketje zelf te komen ophalen of te retourneren, zo betaal je geen verzendkosten. Geef bij je betaalnotities of je het in Amsterdam (Rivierenbuurt) wilt ophalen en/of retourneren en wanneer, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

4. (Baby)Loop door

babyloop babyspullen leasen

We leasen de verschillende babyproducten meerdere malen volgens de Nieuw en Refurbished prijsstelling of totdat er teveel gebruiksschade is ontstaan. Dit doen we om de babyspullen meerdere levens te geven. Wanneer de producten terugkomen wordt er bekeken wat ermee wordt gedaan. Een van de opties is dat het product niet meer van dermate kwaliteitsniveau is om te verhuren via BabyLoop en wordt het gedoneerd aan een goed doel bijvoorbeeld Stichting Bullenbank.

Zo werkt het huren van babyproducten bij BabyLoop!

1

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 117 reviews.