fbpx
Op werkdagen voor 15.00u besteld = dezelfde dag verzonden.

Babyspullen huren
in drie stappen:

1. Kies je producten
2. Plan je bezorging
3. Stuur retour

1. Kies je producten

What you see is what you get bij BabyLoop. De babyspullen die op de site staan, zijn ook echt de producten die je krijgt. Het werkt simpel. Kies de babyspullen die jij wilt graag wilt lenen, hoe lang je je abonnement wilt laten lopen en eventueel in welke prijscategorie je dat wilt doen. 

Als je voor een abonnement van 6 maanden kiest, dan kun je na 6 maanden maandelijks opzeggen. Mocht je tussentijds opzeggen, bv na 2 maanden, worden de extra kosten in rekening gebracht. In dit geval 2 x 1 maand abonnementsgeld – hetgeen je reeds hebt betaald.  

Bij enkele producten kun je kiezen uit twee prijsstellingen: Nieuw en Refurbished. Wanneer je niet kunt kiezen krijg je Refurbished product van ons.

Nieuw

Bespaar tot 50%

Refurbished

Bespaar tot 70%

2. Plan je bezorging

Jij kiest waar en wanneer je de babyspullen wilt laten bezorgen! Wanneer je de producten hebt gekozen ga je door naar afrekenen. Op deze pagina staat een veld ‘datum van levering’. Hierin vul je de datum in waarop je jouw babyspullen wilt laten bezorgen. 

Wanneer je op werkdagen voor 15.00u bestelt, heb je de producten de volgende dag al in huis.

We raden gezinnen aan om de spullen een tot twee weken voor de uitgerekende datum thuis te laten bezorgen. Je kunt de door jou geselecteerde babyspullen al ver van tevoren bestellen, dan reserveren we deze voor jou en je zeker weet dat je de producten op tijd in huis hebt.

Bestellingen bij Babyloop

Bij kleine bestellingen is het voordelig (& milieubewust) om het pakketje zelf op te halen, zo betaal je geen verzendkosten. Geef bij je betaalnotities wanneer je je bestelling wilt komen ophalen in Amsterdam, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje voor je klaarstaat.

Je betaalt als je bestelt direct voor de eerste maand huur van de babyspullen. De volgende betaling vindt plaats 1 maand nadat bezorging heeft plaatsgevonden. Dus stel dat jij op 10 april je bestelling plaatst voor 3 mei. Dan vindt de eerstvolgende betaling plaats op 3 juni.

3. Stuur retour

Je kunt maandelijks beslissen of je je gehuurde babyspullen nog wilt houden of wilt retourneren. De eerste stap is opzeggen. Om op te zeggen stuur je een mailtje, appje, of contacteer ons via het contactformulier. Zeg minimaal 1 dag voor het aflopen van de maandelijkse termijn je abonnement op voor de maand erna. Je hebt namelijk 1 maand opzegtermijn. 

Dus als jouw abonnement maandelijks op de 15e van de maand wordt verlengd, zorg er dan voor dat je voor de 15e je abonnement opzegt. Je abonnement loopt dan nog 1 maand door. Om je te ontzorgen en niet onnodig op kosten te jagen, ontvang je maandelijks een overzicht van je gehuurde producten als reminder dat je abonnement nog doorloopt.

Mocht je de babyspullen niet meer nodig hebben, zijn er drie mogelijkheden om deze te retourneren.

1

Zelf retourneren

Gratis

Je kunt het zelf gratis retourneren op werkdagen bij onze BabyLoop locatie:

Vrijheidslaan 55-hs
1079 KE Amsterdam
(tussen 09.00-18.30u)

2

Laten ophalen door DHL

€14,90

DHL komt de babyspullen bij je ophalen voor €14,90 tussen 09.00-18.00u op een dag dat het jou goed uitkomt.

3

Afgeven bij PostNL punt

€6,90

Lever je pakketje in bij één van de ~4.000 PostNL servicepunten. Uiteraard het liefste in de originele verpakking, zo verspillen we minder!

(Baby)Loop door

De babyproducten worden doorgegeven van gezin naar gezin. Dit doen we om ervoor te zorgen dat producten optimaal worden gebruikt, de producten meerdere levens te geven en zo onze CO2 impact te verminderen. Wanneer de producten terugkomen worden ze gescreend, grondig schoongemaakt en eventuele opknapbeurten gaan ze door naar het volgende gezin. Wanneer de babyproducten niet meer geschikt zijn voor hergebruik via het BabyLoop platform, worden de producten onderzocht voor recycling of geschonken aan een goed doel, bijvoorbeeld Stichting BabyBullenbank. Draag je ook nog eens bij aan het goede doel! 

Mocht je nog vragen hebben hoe het huren, leasen, lenen van babyproducten bij BabyLoop werkt, kijk dan eens bij de meest gestelde vragen onder FAQ, of neem contact op met onze klantenservice!

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 366 reviews.