fbpx
babyproducten huren
baby lease

Het huren van babyproducten stap voor stap beschreven

Het leasen van babyproducten via BabyLoop is eigenlijk hetzelfde als het huren of lenen van babyproducten met een super service!

1. Kies je producten

babyloop babyspullen leasen

What you see is what you get bij BabyLoop. De babyproducten die op de site staan, zijn ook echt de producten die je krijgt. Het werkt simpel. Kies de babyspullen die jij wilt graag wilt lenen, voor hoe lang je je abonnement wilt laten lopen en in welke prijscategorie je dat wilt doen. Per babyproduct kun je kiezen uit twee prijsstellingen: Nieuw en Refurbished.

Nieuw – Bespaar tot 50%

 • Babyproducten van topmerken voor ongeveer de helft van de nieuwprijs
 • Nieuw en dus niet eerder gebruikt
 • Voordeliger dan kopen!
 • Minimale leasetermijn zoals vermeld op de product pagina

Refurbished – Bespaar tot 70%

 • Babyproducten van topmerken voor ongeveer eenderde van de nieuwprijs
 • Wij geven garantie dat de producten in uitstekende staat zijn en van degelijke kwaliteit – dus geen risico’s en zoekkosten zoals wanneer je zelf gebruikte babyproducten koopt bij Marktplaats
 • Voordeliger dan kopen en leasen tegen de Nieuw-prijs
 • Maandelijks opzegbaar

2. Plan je bezorging

babyloop babyspullen leasen

Jij kiest waar en wanneer je de babyspullen wilt laten bezorgen! Wanneer je de producten hebt gekozen ga je door naar afrekenen. Op deze pagina staat een veld ‘datum van levering’. Hierin vul je de datum in waarop je jouw babyspullen wilt laten bezorgen. We raden gezinnen aan om de spullen een tot twee weken voor de uitgerekende datum thuis te laten bezorgen. Je kunt de door jou geselecteerde babyproducten al ver van tevoren bestellen, dan reserveren we deze voor jou en je zeker weet dat je de producten op tijd in huis hebt.

Wanneer je op werkdagen voor 15.00u besteld, heb je de producten al de dag erna al in huis!

Bij kleine bestellingen is het voordelig (& milieubewust) om het pakketje zelf op te halen, zo betaal je geen verzendkosten. Geef bij je betaalnotities wanneer je je bestelling wilt komen ophalen in Amsterdam, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje voor je klaarstaat.

Je betaalt als je bestelt direct voor de eerste maand huur van de babyproducten. De volgende betaling vindt plaats 1 maand nadat bezorging heeft plaatsgevonden. Dus stel dat jij op 10 april je bestelling plaatst voor 3 mei. Dan vindt de eerstvolgende betaling plaats op 3 juni.

3. Stuur retour

babyloop babyspullen leasen

Je kunt maandelijks beslissen of je je gehuurde babyproducten nog wilt houden of wilt retourneren. De eerste stap is opzeggen. Om op te zeggen stuur je een mailtje, appje, of contacteer ons via het contactformulier. Zeg minimaal 1 dag voor het aflopen van de maandelijkse termijn je abonnement op voor de maand erna. Je hebt namelijk 1 maand opzegtermijn. Dus als jouw abonnement maandelijks op de 15e van de maand wordt verlengd, zorg er dan voor dat je voor de 14e je abonnement opzegt. Om je te ontzorgen en niet onnodig op kosten te jagen, ontvang je maandelijks een overzicht van je gehuurde producten als reminder dat je abonnement nog doorloopt.

Mocht je de babyproducten niet meer nodig hebben, zijn er drie mogelijkheden om deze te retourneren:

 1. Je kunt het zelf gratis retourneren bij BabyLoop locatie: Vrijheidslaan 55-hs, 1079 KE Amsterdam (laat weten hoe laat je ongeveer langskomt, dan houden we hier rekening mee)
 2. DHL komt de babyspullen bij je ophalen voor €14,90 tussen 09.00-18.00u op een dag dat het jou goed uitkomt.
 3. Je kunt de spullen bij een PostNL servicepunt inleveren voor €6,90
  • We sturen je een retouretiket.
  • Print dit etiket uit, plak het over het originele etiket heen
  • Lever het pakketje in bij één van de ~4.000 PostNL servicepunten. Uiteraard het liefste in de originele verpakking, zo verspillen we minder!
  • Bewaar ook het verzendbewijs goed. Dit is namelijk het bewijs dat je de spullen hebt geretourneerd. Als de producten weer door ons zijn ontvangen krijg je hiervan een bevestiging.
  • Klik hier om te kijken wat het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt is bij jou in de buurt.

4. (Baby)Loop door

babyloop babyspullen leasen

De babyproducten worden doorgegeven van gezin naar gezin. Dit doen we om ervoor te zorgen dat babyspullen optimaal worden gebruikt, de producten meerdere levens te geven en zo onze CO2 impact te verminderen. Wanneer de producten terugkomen worden ze gescreend, grondig schoongemaakt en eventuele opknapbeurten gaan door naar het volgende gezin. Wanneer ze niet meer geschikt zijn voor hergebruik via het BabyLoop platform, worden de producten onderzocht voor recycling of geschonken aan een goed doel, bijvoorbeeld Stichting BabyBullenbank. Draag je ook nog eens bij aan het goede doel!

Mocht je nog vragen hebben hoe het huren, leasen, lenen van babyproducten bij BabyLoop werkt, kijk dan eens bij de meest gestelde vragen onder FAQ!

0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 332 reviews.