fbpx

Toelichting hoe BabyLoop omgaat met data privacy

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere optimalisatie doeleinden.

 

Privacyverklaring BabyLoop

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

BabyLoop kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van BabyLoop, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan BabyLoop verstrekt. BabyLoop kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

–              Voor- en achternaam

–              Adresgegevens

–              Telefoonnummer

–              E-mailadres

–              IP-adres

 

WAAROM BABYLOOP GEGEVENS NODIG HEEFT

BabyLoop verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan BabyLoop uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG BABYLOOP GEGEVENS BEWAART

BabyLoop bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN

BabyLoop verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van BabyLoop worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. BabyLoop gebruikt deze informatie om de werking van de website

te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

BabyLoop maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van BabyLoop bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan BabyLoop te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. BabyLoop heeft hier geen invloed op.

BabyLoop heeft Google geen toestemming gegeven om via BabyLoop verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@babyproductenleasen.nl. BabyLoop zal zo snel mogelijk, en in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

BabyLoop neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van BabyLoop maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BabyLoop verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met BabyLoop op via info@babyproductenleasen.nl.

www.babyproductenleasen.nl is een website van BabyLoop. BabyLoop is als volgt te bereiken:

  • Postadres: Vrijheidslaan 55-hs, 1079 KE Amsterdam
  • Vestigingsadres: Vrijheidslaan 55-hs, 1079 KE Amsterdam
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 73566276
  • Telefoon: +316 2615 7976
  • E-mailadres: info@babyproductenleasen.nl
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 123 reviews.