fbpx

Toelichting hoe BabyLoop omgaat met data privacy

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om diensten te verlenen, toegang tot je account, jouw ervaring op deze site te verbeteren, en andere optimalisatie doeleinden.

 

Privacyverklaring BabyLoop

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

BabyLoop verwerkt persoonsgegevens om haar diensten aan te bieden. En/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan BabyLoop hebt verstrekt. BabyLoop kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

–              Voor- en achternaam

–              Adresgegevens

–              Telefoonnummer

–              E-mailadres

–              IP-adres

 

WAAROM BABYLOOP GEGEVENS NODIG HEEFT

BabyLoop gebruikt je persoonsgegevens om onze diensten te leveren. BabyLoop deelt je persoonsgegevens alléén met derden indien dit nodig is voor het leveren van onze diensten*. Of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.|

 

HOE LANG BABYLOOP GEGEVENS BEWAART

BabyLoop bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

BabyLoop houdt algemene bezoekgegevens bij. We gebruiken deze gegevens voornamelijk om de werking van de website te verbeteren. Deze bezoekgegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en niet met andere partijen gedeeld.

 

GOOGLE ANALYTICS

BabyLoop houdt via Google Analytics bij hoe de website wordt gebruikt. Ook houdt BabyLoop bij hoe effectief de Adwords-advertenties zijn.

De verkregen informatie wordt opgeslagen op servers van Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je vindt hier ook het privacybeleid van Google Analytics.

BabyLoop heeft Google geen toestemming gegeven om via BabyLoop verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Alleen wanneer Google wettelijk verplicht is om informatie door te geven aan derden, doet zij dit. Partijen die namens Google informatie verwerken hebben toegang tot de gegevens.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Stuur je verzoek tot inzage, correctie of verwijdering naar info@babyproductenleasen.nl. BabyLoop reageert binnen vier weken op je verzoek.

 

BEVEILIGEN

BabyLoop neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. BabyLoop borgt dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen door een betrouwbaar SSL Certificaat te gebruiken.

Neem contact op met BabyLoop als je denkt dat je gegevens niet goed zijn beveiligd of er aanwijzingen zijn van misbruik. Wanneer je meer informatie wilt over onze website beveiliging, kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen.

 

BEREIKBAARHEID

BabyLoop is als volgt te bereiken:

  • Adres: Vrijheidslaan 55-hs, 1079 KE Amsterdam
  • Telefoonnummer: +316 2615 7976
  • E-mailadres: info@babyproductenleasen.nl
  • Website: www.babyproductenleasen.nl

 

 

*Beoordelingen WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 333 reviews.