fbpx

Slapeloze nachten baby…  

Bij babys komen slapeloze nachten vaak voor. Uit internationaal onderzoek blijkt: één op de vier babys heeft een slaapprobleem. Je kunt als ouder helemaal gek worden van te weinig slaap doordat je baby slecht slaapt. Steeds uit bed moeten om naar je kleintje toe te gaan en geen idee hebben wat je baby van je wilt. Google is je beste vriend. Maar helaas, niks werkt. Zelfs al heb je al een kindje, dan nog kun je makkelijk voor verrassingen komen te staan bij nummer 2, 3, etc.  Oftewel, wat voor de ene baby werkt, werkt niet altijd voor de andere baby.

Een cosleeper kan de oplossing zijn voor deze slapeloze nachten met je baby en het steeds uit bed gaan! In dit speciale bedje ligt je baby veilig naast je te slapen en zo kun je makkelijk midden in de nacht een vinger/speen/borst aanbieden als je baby hierom ‘vraagt’. Alleen is het aanschaffen van een cosleeper een zeer kostbare investering, die je waarschijnlijk niet even ophoest naast alle andere investeringen die je al hebt gedaan in de baby uitzet en je gebruikt een co-sleeper voor een korte periode van een paar maanden. Dus dan denk je al snel, laat maar, zo kan het ook. Want als je een beetje een stabiel en handzaam model cosleeper zoekt, kost deze namelijk zo’n €235,- .

Slaapproblemen bij babys? | Probeer eens een cosleeper!

Een cosleeper lease je nu bij BabyLoop vanaf €25,90 per maand. Met een gemiddeld gebruik van 3 maanden kom je uit op zo’n 33% van het originele aankoopbedrag. Het is dus met meerdere kinderen goedkoper om te leasen dan om dit item nieuw te kopen. Wij hebben naast mozesmand of een schattig klein houten babybedje ook co-sleepers van Chicco Next2Me en Snuzpod in het assortiment. Dus weg met die slapeloze nachten en probeer een co-sleeper zonder risico een maand uit (maandelijks opzegbaar abonnement). Als je langer least is de 5e maand gratis!

Hopelijk is dit de gouden tip!
Ilse

slaapproblemen babys - probeer een cosleeper
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 101 reviews.