fbpx

Hoe bevestig je een co sleeper aan een boxspring bed?

Het is eigenlijk heel gemakkelijk om een co sleeper aan je boxspring te bevestigen, zoals met alles, als je het eenmaal weet 🙂 Wellicht dat ‘de mensen’ dit heel logisch vinden, maar wij hebben er toch even het hoofd over gebroken hoe dit werkt. Want dit staat natuurlijk in de handleiding beschreven, maar niet altijd even duidelijk. Als je bij BabyLoop een co-sleeper huurt (dit scheelt doorgaans 70% ten opzichte van nieuw kopen omdat je een co sleeper slechts 2-3 maanden gebruikt), krijg je vanzelfsprekend de gebruiksaanwijzing erbij. En kom je er niet uit, kun je altijd even bellen, mailen of app-en met onze klantenservice.

tot wanneer snuzpod

Om het lekker praktisch te maken, lichten we aan de hand van 2 verschillende co sleepers toe hoe je deze aan je bed bevestigd. Mocht jouw type cosleeper er niet bijstaan, biedt dit hopelijk inspiratie hoe je jou wiegje aan je bed kunt vastzetten.

Snuzpod 4 co sleeper

Als eerste voorbeeld gebruiken we de Snuzpod 4 cosleeper. De Snuzpod 4 is uitermate geschikt voor boxspring bedden, omdat deze verstelbaar is tot een hoogte van 73 cm. Bij de Snuzpod zitten altijd 4 riempjes; 2 korte riempjes en 2 lange riempjes. De korte riempjes zijn voor een lattenbodem bed. Het korte riempje doe je om de latten van de lattenbodem en om het frame van de cosleeper. Zorg ervoor dat de riempjes altijd stevig aantrekt zodat er geen ruimte meer is tussen de cosleeper en je bed. Met een boxspring werkt het net zo. De lange riempjes doe je helemaal om het matras van je boxspring bed heen en haal je door het frame van je Snuzpod wieg. Nog even op de juiste hoogte zetten, zodat hij veilig gebruikt kan worden en klaar is kees. Die gaat nergens meer heen.

co sleeper boxspring

Chicco Next2Me Dream co sleeper

Het tweede voorbeeld is de Chicco Next2Me cosleeper. Dit wiegje was voordat de Snuzpod 4 op de markt kwam, het meest geschikt voor boxsprings vanwege de hoogte (tot 64 cm). Qua bevestiging werkt de Chicco Next2Me net als de Snuzpod met banden. Ook hierbij doe je de banden om je boxspring matras heen en rijg je deze als het ware de banden door het frame van de co sleeper. Klik de banden vast, snoer ze stevig aan en tadaa; hij staat!

Sweet dreams!

0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 345 reviews.