fbpx

Meer dan 7.500 ouders gingen je voor!

4.9/5

Babyspullen huren in drie stappen:

1. Kies je producten

Selecteer de producten die jij wilt huren.

2. Plan je bezorging

Jij bepaalt waar en wanneer je de producten wilt ontvangen.

3. Stuur retour

Gebruik je de producten niet meer? Stuur ze eenvoudig retour via ons retourportaal.

Bekend van: 

media logos

1. Kies je producten

What you see is what you get bij BabyLoop. De babyspullen die op de site staan, zijn ook echt de producten die je krijgt. Het werkt simpel. Kies de babyspullen die jij wilt graag wilt huren, hoe lang je deze wilt huren en eventueel in welke prijscategorie je dat wilt doen. 

Bij de meeste producten kun je kiezen uit twee prijscategorieën: Nieuw en Zo goed als nieuw. Wanneer je niet kunt kiezen, krijg je een Zo goed als nieuw product van ons.

Je zit bij BabyLoop niet vast aan langdurige contracten. Je weet immers niet hoe snel je baby zich ontwikkelt en of je kindje wel van een bepaald product houdt.  Je kunt kiezen uit een minimale huurperiode van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Onze producten zijn maandelijks opzegbaar, nadat de minimale huurtermijn is afgelopen. Mocht je kleintje sneller groeien dan je van te voren had gedacht, kun je je bijvoorbeeld je 6 maanden abonnement omwisselen naar een 3 maanden abonnement. Je betaalt dan het verschil bij.  

Op (reis)producten die je voor een vaste periode huurt, zit geen opzegtermijn. 

Nieuw

Bespaar tot 50%

Zo goed als nieuw

Bespaar tot 70%

2. Plan je bezorging

Jij kiest waar en wanneer je de babyspullen wilt laten bezorgen! Wanneer je de producten hebt gekozen ga je door naar afrekenen. Op deze pagina staat een veld ‘Leveringsdatum product’. Hierin vul je de datum in waarop je jouw babyspullen wilt laten bezorgen, of op wilt komen halen. 

Wanneer je op werkdagen voor 13.00u bestelt, heb je de producten de volgende dag al in huis.

We raden gezinnen aan om de spullen een tot twee weken voor de uitgerekende datum thuis te laten bezorgen. Je kunt de door jou geselecteerde babyspullen al ver van tevoren bestellen, dan reserveren we deze voor jou en je zeker weet dat je de producten op tijd in huis hebt. Je abonnement gaat pas in op de dag van levering.

Babyspullen huren bij Babyloop

Bij kleine bestellingen is het voordelig (& milieubewust) om het pakketje zelf op te halen, zo betaal je geen verzendkosten. Geef bij je betaalnotities wanneer je je bestelling wilt komen ophalen in Amsterdam, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje voor je klaarstaat.

Je betaalt als je bestelt direct voor de eerste maand huur van de babyspullen. De volgende betaling vindt plaats 1 maand nadat bezorging heeft plaatsgevonden. Dus stel dat jij op 10 april je bestelling plaatst voor 3 mei. Dan vindt de eerstvolgende betaling plaats op 3 juni.

Bezorg opties

1. Thuisbezorgd via DPD of PostNL (door heel Nederland en België). €6,90

2. Zelf afhalen op afspraak bij ons magazijn in Amsterdam Zuid Oost (Kuiperbergweg 26a). Gratis

3. Stuur retour

Je zit bij ons niet vast aan langdurige contracten. Je kunt nadat de minimale huurtermijn is afgelopen maandelijks beslissen of je je gehuurde babyspullen nog wilt houden of wilt retourneren. Mocht je kleintje sneller groeien dan je van te voren had gedacht, kun je je bijvoorbeeld je 6 maanden abonnement omwisselen naar een 3 maanden abonnement. Je betaalt dan het verschil bij.  Maar let op, je hebt 1 maand opzegtermijn (de maand opzegtermijn geldt uiteraard niet voor (reis)producten). Dus zie je dat jouw kleintje uit een product aan het groeien is, zeg dan bijtijds op.

De eerste stap is opzeggen. Om op te zeggen stuur je een mailtje, appje, of via jouw account. Je krijgt van ons dan een mailtje met de einddatum en de 3 verschillende retour opties toegestuurd (zie het blok hieronder). De producten moeten voor het einde van je abonnement bij ons terug zijn.

Bijvoorbeeld: als jouw abonnement wilt opzeggen en deze wordt op de 15e april verlengd, zorg er dan voor dat je voor de 16e april je abonnement opzegt. Je abonnement loopt die maand nog door en loopt dan de 15e mei af. Om je te ontzorgen en niet onnodig op kosten te jagen, ontvang je maandelijks een overzicht van je gehuurde producten als reminder dat je abonnement nog doorloopt. 

Mocht je de babyspullen niet meer nodig hebben, zijn er vier mogelijkheden om deze te retourneren.

Regel je retour gemakkelijk via ons retourportaal!

1

Zelf retourneren

Gratis

Je kunt het zelf gratis retourneren op werkdagen bij het BabyLoop magazijn.

Neem contact op met info@2serveyou.nl om een afspraak te maken.

2

Afgeven bij DPD punt

€4,90

Lever je pakketje in bij één van de ~1.000 DPD servicepunten. Uiteraard het liefste in de originele verpakking, zo verspillen we minder!

3

Afgeven bij PostNL punt

€6,90

Lever je pakketje in bij één van de ~4.000 PostNL servicepunten. Uiteraard het liefste in de originele verpakking, zo verspillen we minder!

4

Thuis ophalen door Koerier

€14,90

In de omgeving Amsterdam kun je ervoor kiezen dat onze koerier bij je langskomt om je producten op te halen. Super handig, hoef jij niet te sjouwen met zware dozen!

(Baby)Loop door

De babyspullen worden doorgegeven van gezin naar gezin. Dit doen we om ervoor te zorgen dat producten optimaal worden gebruikt, de producten meerdere levens te geven en zo onze CO2 impact te verminderen. Wanneer de babyspullen terugkomen worden ze gescreend, grondig schoongemaakt en eventuele opknapbeurten gaan ze door naar het volgende gezin. Indien de babyspullen niet meer geschikt zijn voor hergebruik via het BabyLoop platform, worden de producten onderzocht voor recycling of geschonken aan een goed doel, bijvoorbeeld Stichting BabyBullenbank. Draag je ook nog eens bij aan het goede doel! 

Mocht je nog vragen hebben hoe het huren van babyspullen bij BabyLoop werkt, kijk dan eens bij de meest gestelde vragen onder FAQ, of neem contact op met onze klantenservice!

Babyloop fans

snuz cosleeper

“We zijn heel erg blij met het wiegje geweest. Echt super! Ook heel fijn dat we hem nu gemakkelijk kunnen retourneren zonder gedoe van verkoop.”

5/5
baby bjorn wipstoel

“Dit ondeugende boefje zit vanwege zijn reflux graag (half) rechtop. Als hij te groot voor de BabyBjorn wipstoel is, kan een ander kindje er hopelijk net zo van genieten. Goedkoop, praktisch en duurzaam; Heel blij met Babyloop!”

5/5
new born set huren

“We huren de Stokke Newborn set en dat bevalt super goed! De set was snel in huis met duidelijk instructies. Fijn omdat onze kleine er niet heel lang gebruik van zal maken.”

5/5

Populaire producten

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 791 reviews.
Zoeken