fbpx

Babywinkel Amsterdam | BabyLoop product aanbod

BabyLoop is de babywinkel in Amsterdam waar je een deel van je baby uitzet kunt leasen. In ons assortiment zitten babyspullen die je korte tijd nodig hebt en die wat duurder zijn zoals een Isofix en/of veel ruimte in beslag nemen zoals een babybadje. Woon je niet in Amsterdam? Niet getreurd, we bezorgen door heel Nederland en Belgie!

Wij zien het leasen van babyspullen als duurzaam en betaalbaar alternatief voor het kopen hiervan. BabyLoop gelooft in de sustainable deeleconomie waarin wij steeds minder babyspullen willen bezitten en we meer en meer naar het gebruik hiervan gaan.

Product aanbod

In het BabyLoop assortiment zitten babyspullen die je korte tijd nodig hebt en die wat duurder zijn zoals een Isofix en/of veel ruimte in beslag nemen zoals een babybadje. Woon je niet in Amsterdam? Niet getreurd, we bezorgen door heel Nederland en Belgie.

Alles-in-een pakket

baby uitzet

Je babyuitzet vanaf €55,50 per maand

Babynestjes

done by deer nestje

Babynestjes vanaf €5,90 per maand

Badjes

flexibath

Stokke FlexiBath vanaf €4,90 per maand

Autostoeltjes

maxi cosi cabriofix

Maxi Cosi CabrioFix vanaf €6,90 per maand

Cosleeper / Wiegjes

co sleeper boxspring

Snuzpod cosleeper vanaf €29,90 per maand

Kinderstoel

newborn set confetti jade

Stokke Newborn set vanaf €7,90 per maand

Wipstoel

babybjorn wipstoel bliss cotton

BabyBjorn Wipstoel vanaf €13,50 per maand

Op reis

lichtgewicht campingbedje

Reisbedje vanaf €10,- per week

Bakfiets adapters

bakfiets maxi cosi

Steco Baby Mee vanaf €8,90 per maand

Draagzak

draagzak baby

Ergobaby Adapt vanaf €9,90 per week

Medela Kolf

medela-kolf-sfeerbeeld.png-copy-copy

Kolf €2,- per dag

Cadeaubon

cadeaubon babyloop

Cadeaubon vanaf €10,-

Duurzaam en betaalbaar assortiment

BabyLoop heeft verschillende babyproducten voor het eerste levensjaar van je baby die je kunt leasen. We hanteren een maandelijkse opzegtermijn, zodat je babyspullen least voor een termijn die bij jouw baby past. In ons assortiment hebben we producten zoals een babynestje, cosleeper van snuzpod of de chicco next to me dream, wipstoel van babybjorn, kinderstoel van stokke met of newborn set, autostoeltje van maxi cosi (cabriofix en pebble plus), draagzak van ErgoBaby, en nog veel meer! Kijk anders eens op het overzicht van onmisbare spulletjes van de baby uitzet volgens de consumentenbond. Bovenstaande assortiment is op basis van interview met 1.000 ouders opgesteld en mijn persoonlijke blogs (op basis van 1 kind en heel veel vriendinnen met kinderen :-)).
BabyLoop stimuleert hergebruik van babyspullen door deze te leasen. Dit heeft als voordeel dat we misschien wel de goedkoopste en duurzaamste webshop zijn van populaire babyproducten van top kwaliteit.

Contact babywinkel in Amsterdam

Mocht je vragen hebben over het product aanbod van BabyLoop, suggesties voor uitbreiding van het assortiment, vragen over wat je echt nodig hebt voor je baby uitzet, of iets heel anders, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan via verschillende kanalen, bijvoorbeeld via email: info@babyproductenleasen.nl, telefoon: 0616257976, ons contactfomulier onderaan de pagina of kom langs in onze babywinkel in Amsterdam.
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

De waardering van www.babyproductenleasen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 345 reviews.